Спортист номер 1 на България за 2019 година Владимир Илиев

...
Спортист номер 1 на България за 2019 година Владимир Илиев
Коментари Харесай

Владо Илиев: Бях на масаж, когато ми казаха, че печеля


Спортист номер 1 на България за 2019 година Владимир Илиев до последно не е знаел, че печели най-ценния приз в родния спорт. Това съобщи самият той пред “Меридиан Мач” през вчерашния ден. Владо е във френския зимен център Анеси - Гран Борнан, където има стартове от Световната купа.

 Владимир Илиев е Спортист на годината на България
Сребърният медалист от Световното състезание в биатлона е научил, че той е огромният победител в анкетата, малко откакто стана ясно, че Ивет Лалова е втора и остава да бъде произнесено единствено неговото име. Тоест, към 22:00 часа българско време в четвъртък. Видео посланието, което бе излъчено на церемонията, е било снимано авансово, без Владо да знае, че е първи.

“В четвъртък вечерта бях на масаж, когато някой от екипа ни влетя при мен, с цел да ми заяви новината. Бях шокиран, тъй като изобщо не смятах, че ще печеля аз. Да, имах вяра, че ще бъда в тройката, само че чак за първо място… Безкрайно съм благополучен и признателен на всички.”

Владо съобщи още, че не е гледал церемонията в “Асикс Арена”, тъй като е имало проблем с интернета в хотела, в който са настанени българите. И по тази причина е отишъл на масаж. Той добави, че доста е желал да участва на церемонията, даже без да знае, че е първи, тъй като е в десетката, което за него е огромно достижение.

“За страдание нямаше по какъв начин да участвам. Проучих какви са полетите, само че просто съвпадаха със старта ми в четвъртък”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР