Според висшия военен вероятните военни конфликти на САЩ с Русия

...
Според висшия военен вероятните военни конфликти на САЩ с Русия
Коментари Харесай

Смразяващ Сигнал! Вече Е Напълно Обозримо! Ето Какво Ще Се Случи, Ако Започне Световна Война Между Сащ И Русия!

Според висшия боен евентуалните военни спорове на Съединени американски щати с Русия и Китай са две неповторими битки, които имат общи детайли, само че като цяло са разнообразни по принцип.

При конфликт с Китай решаващите боеве ще се развият по море и във въздуха, а сухопътните войски на Съединени американски щати и корпусът морски пехотинци ще имат поддържаща роля.

Конфликт с Русия ще наподобява иначе - в него ще работят най-вече сухопътни и военновъздушни сили. Важна функционалност ще има и флотът, който ще доставя войски в Европа.

Стратезите от Пентагона следва да дефинират кой конфликт е най-вероятен - с Русия или с Китай, и ще им стигнат ли средствата, с цел да се готвят за всички провокации по едно и също време.

По думите на военачалник Селва, при все това новата тактика за национална защита на Съединени американски щати назовава Русия " световно " предизвикателство, има и други закани за Вашингтон.

Сред тях той уточни Северна Корея и Иран.

За Съединени американски щати ще е елементарно да възнамеряват война с КНДР, тъй като Пхенян получава оръжията си от покупко-продажби с Русия и Китай.

Иран обаче е по-труден съперник поради своята " география ", акцентира американският боен.

През декември бе оповестена новата тактика на Съединени американски щати за националната сигурност, в която се декларира, че Русия и Китай хвърлят предизвикателство на американската мощност, въздействие и ползи.

Според военачалник Селва, Руската федерация и КНР са прекомерно напреднали в развиването на военни технологии, изпреварвайки Съединени американски щати. Затова Вашингтон би трябвало да създава маневрени хиперзвукови летателни апарати, способни да преодоляват противовъздушната защита на съперника.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР