Според учени от университета в Шотландия, няма идеален размер, който

...
Според учени от университета в Шотландия, няма идеален размер, който
Коментари Харесай

Колко сантиметра са достатъчни на жените?

Според учени от университета в Шотландия, няма съвършен размер, който би удовлетворил всяка жена, само че множеството сантиметри сигурно ги „ задоволяват “ по-добре. Оказва се, че даже и да не си го признават доста дами считат, че още няколко сантиметра от горната страна могат да подобрят преживяването им с мъжа. В изследването са взели участие над 300 дами, а заключението е, че всичко е релативно, написа trafficnews.bg. Но все пак…

За общоприета дължина на пениса се счита 13 – 16 см., а за обиколка 12 – 14 см. или към 4.5 см ширина. Според 31% от интервюираните, междинната дължина е изцяло задоволителна, само че 52% от дамите са на мнение, че за тях съвършеният размер е над 15, до 20 см.

Само 3% от дамите са показали, че размер до 10 см ги устройва. Интересен е фактът, че 5% от участничките са дали отговор, че желаят да спят с мъж, чийто пенис е над 25 см.

Любопитното обаче е че желанията на дамите за размер не се отнасят единствено до фалoса. По-голямата част от тях са склонни да създадат компромис с 1-2 см там, в случай че мъжа има желаната от дамата фигура, което за 47% от дамите значи „ по-едри мачовци”.

4% са на мнение, че не биха спали с мъж, който е с наднормено тегло, до момента в който единствено 19% от представителките на слабия пол желаят да имат интимни връзки с мъж, който е с съответна форма на тялото.

Друг извод от проучването е, че с изключение на съответни условия за размера и фигурата, дамите имат желания и към характера и отношението му към половинката. По-голяма част от интервюираните – 37%, желаят грижлив мъж. За една четвърт от дамите уменията им в спалнята също са доста значими.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР