Според току-що направилия първите си крачки в политиката Слави Трифонов

...
Според току-що направилия първите си крачки в политиката Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави се чувства като в казарма щом види генерала

Според преди малко направилия първите си крачки в политиката Слави Трифонов резултатът от появяването всеки ден на ръководителя на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски е да се усеща обществото като в казарма.

"Ген. Мутафчийски е на първо място доктор и Хипократовата клетва е по-важно и доста по-градивна от клетвата на един боец. Да даваш живот и здраве е доста по-специално и значимо от това да носиш гибел - каквото вършат военните. Така че генералът се е объркал! Хареса му да е с униформа, хареса му да издава заповеди, само че би трябвало да е благополучен, че е доктор ", съобщи Трифонов в изявление за БНР.

"Не оставам с усещане за подготвеност на настоящето държавно управление и премиера. Според резултатите те са под всякаква рецензия ", оплака се Слави и изясни, че към момента не е водач на партията "Има подобен народ ", тъй като това ще стане след регистрирането ѝ, а то ще е след отпадането на изключителното състояние.

Трифонов разяснява думите на премиера Бойко Борисов, че някои "тулупи " спят до късно и след това пишат мнения против него в обществените мрежи: "Човек, който задава неуместни въпроси, за премиера е дебелак " и добави: "Да, аз съм дебелак ".

Слави Трифонов предвижда, че гневът на доста хора, които са останали без работа, занапред ще има "ясен недостатък в изключителната обстановка, който ще касае всеки жител и тогава ще стане ясно дали това си е коствало, дали е било вярно, дали е трябвало да има такова отношение - като на пастир към стадо, каквото беше на държанието на министър-председателя и на държавното управление. Това занапред ще излиза наяве ".

"Този микроскоп, който съставлява това изключително състояние, ще покаже всички недостатъци, а той ясно ги сподели - и на здравната система, и на нас като спазващи разпоредбите, и на хората, които ни ръководят. Изводите занапред ще стават ясно ", разяснява Трифонов.

"Мисля, че армията е добра, само че генералите не стават! ", сподели Трифонов и посочи, че обществото се е справило добре и е посочило, че е тим: "Българинът даде добър урок на ръководещите, че може да е проведен, а те издават безредни заповеди ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР