Според Румен Радев ГЕРБ не принадлежи към демократичните партии, защото

...
Според Румен Радев ГЕРБ не принадлежи към демократичните партии, защото
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Машинното гласуване е скрит образователен ценз

" Според Румен Радев ГЕРБ не принадлежи към демократичните партии, тъй като вижда възобновяване на демокрацията в нашия политически живот без тях ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS проф. Иво Христов, геополитически анализатор.

За него президентът вижда това възобновяване посредством напъните на всички партии, без да има значение дали принадлежат към лявото, или дясното пространство. Проф. Христов съобщи също, че това е късмет и за самите ГЕРБ да станат същинска политическа партия.

За днешните политически субекти той счита, че за известно време те ще бъдат сплотени от общото си въодушевление против ГЕРБ.

Бившият народен представител добави също, че у нас се опитваме да сменяем значимия въпрос кого избираме на избори с процедура, въвеждане на нови правила, които не вземат решение главния въпрос. Анализаторът вижда в машинното гласоподаване прикрит учебен ценз.

Той счита, че след идния парламентарен избор са вероятни всевъзможни обединения, а през отминалото Народно заседание доста хора са минали директно към идващите избори.

В новата партия на Жан Виденов проф. Христов вижда разединение на гласове от Българска социалистическа партия, само че не и разединение на партията, а за самия Виденов, към който изпитва същинско почитание, той счита, че е посочил по какъв начин в политиката честността и достолепието не могат да съществуват.

" Няма добър народ и неприятни политици, тези неща са подвластни. Българската политическо общество не пази свои обществени групи, тъй като няма и такива обществени групи, популацията има " мизерна " политическа просвета ", безапелационен бе проф. Иво Христов.

За него към районен съд Македония България би трябвало да има корав метод, макар че това може да ни сътвори вътрешен проблем.

" Няма спор за историята, историята е такава, каквато е и районен съд Македония или се съгласява с нея, или си стои там, където е ", уверен е той.

" НАТО е организация на Съединени американски щати в Европа, щом сме споделили " А " и сме влезнали в Алианса, би трябвало да кажем и " Б " и да чакаме отбрана от тази военна организация. Но е нужно да бъде изяснено на нашите сътрудници, че България не е Украйна, не е и Полша. България ще понесе негативи от възможен конфликт сред Русия и Украйна ", сподели още геополитическият анализатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР