Според публикация в сингапурския вестник „Лиенхъ Дзаобао“ от 26 януари,

...
Според публикация в сингапурския вестник „Лиенхъ Дзаобао“ от 26 януари,
Коментари Харесай

Д-р Антъни Фаучи: САЩ трябва да спрат с разделянето и политизирането в усилията за овладяване на епидемията!

Според обява в сингапурския вестник „ Лиенхъ Дзаобао “ от 26 януари, на 25 януари шефът на американския Институт по алергични и заразни заболявания Антъни Фаучи е декларирал, че Съединени американски щати би трябвало да си вземат урок и да спрат с разделянето и политизирането в напъните за преодоляване на пандемията от новия ковид, предава Радио Китай.

По време на видео среща в границите на Световния стопански конгрес в Давос Фаучи съобщи, че когато в страната има различия е мъчно да се позволи свързаната с публичното здраве рецесия. А когато въпросът за публичното здраве се политизира, то това не е от изгода за напъните за справяне с рецесията.

Фаучи сподели, че всеки щат употребява разнообразни способи в битката със болестта, а Федералното държавно управление би трябвало да ги координира. През миналата година обаче то не е работило по този начин и другите щати са били принудени сами да се оправят с вируса.

Фаучи добави, че СЗО играе значима роля в оправянето с рецесията.

„ Трябва да се подсигуряват интернационалният продан, съгласуваност и съдействие в региона на публичното здраве, акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР