Според председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски решението на

...
Според председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски решението на
Коментари Харесай

Пеевски: Ветото на Радев е срам и опасен път към Путин! Отхвърляме го още тази седмица

Според ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски решението на президента Радев да наложи несъгласие върху даването на бронирана техника за Украйна може да се дефинира единствено с една дума – позор, оповестиха от партията.
„ След това решение е още по-категорично ясно какъв брой е значимо за България да има евроатлантическо парламентарно болшинство и подкрепяно от него евроатлантическо държавно управление. Защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един различен, неевропейски и рисков път – към Москва, към Путин, където проруските политици желаят да я отклонят “, добавя Пеевски.
Според него Народното събрание още тази седмица би трябвало да преодолее ветото на Президента, като с това удостовери поддръжката към Украйна и украинския народ.
„ Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, сплотяващ фактор би трябвало да бъдат и да останат споделените евроатлантически полезности, които са безалтернативни “, добавя Пеевски.
Тази заран президентът върна за ново разискване в Народното събрание Споразумението с Киев. То планува страната ни да даде безплатно 100 БТР-и от въоръжението на Министерство на вътрешните работи.
Премиерът Николай Денков също разяснява решението на президента.
Министър-председателят Николай Денков предвижда, че болшинството в Народното събрание ще отхвърли ветото.
„ Това несъгласие ще бъде преодоляно, тъй че не виждам защо да разясня “, сбит бе министър председателят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР