Според последните изследвания на учени от Италианския институт за храненето,

...
Според последните изследвания на учени от Италианския институт за храненето,
Коментари Харесай

От червения портокал се слабее

Според последните проучвания на учени от Италианския институт за храненето, алените цитруси топят бързо наднорменото тегло.

Особено огромен е резултатът, който оказва върху тлъстинките, аленият портокал.

 От аления портокал се слабее

Освен че спомага за топенето на непотребните килца, аленият портокал понижава риска от рак. Въпреки, че противораковото деяние на червени портокали е открито при опити с мишки, учени от Изследователския институт по онкология в Италия смятат, че това изобретение е доста скъпо в битката против рака.

Преди това учени от разнообразни страни са се обенили върху концепцията за изгодата от алените цитруси, които са богати на антиоксиданти. Червените портокали съдържат субстанции, които оказват помощ за битката с наднормено тегло.

Екип от учени от Италия под управлението на Диего Каниваро провел следния опит върху мишки: разделил ги на две групи и вместо вода, половината от гризачите приемали сок от червен портокал, а останалите от елементарен.

В резултат на опит станало ясно, че пиенето на сок от червен портокал не води до увеличение на тежестта. Дори в противен случай - отървава от непотребни килограми. Докато елементарният портокалов сок оказва помощ при трупането им.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР