Според официална статистика в България работещите жени са повече от

...
Според официална статистика в България работещите жени са повече от
Коментари Харесай

Диета за заети жени

Според публична статистика в България работещите дами са повече от работещите мъже, което значи, че съвсем всяка втора дама е работеща жена. Заедно с всички служебни задължения тя би трябвало да се грижи за домашния уют, децата, да подготвя храната, да поставя грижи за себе си и за фамилията си. Всичко това е толкоз изморително, че от време на време ТЯ-жената е доста повече от майка, брачна половинка, стопанка и съзнателен чиновник събрани в едно. За това нейната диета би трябвало да бъде добре уравновесена, бърза и лесна за осъществяване.

Едно много удачно предложение за всяка работеща жена е диетата с извара. Това е три дневна диета, която включва извара и грейпфрут, плодове и зеленчуци. Грейпфрута спомага на ензимите, които дават отговор за изгарянето на мазнините в човешкото тяло и в композиция с нискомаслена извара се трансформират във зложелател на непотребните килограми.

Тази диета би трябвало да бъде спазвана в продължение на три дни, като резултата от нея е загуба от 3.5-4.5 кг. Можете да комбинирате изварата по друг метод с обичаните си плодове и зеленчуци, а когато усетите апетит си хапвайте по няколко късчета грейпфрут. Тайната се състои в това да похапвате дребни порции и то постоянно, като включвате изварата в храненията ви. След тридневната диета с извара постепенно и гладко се върнете към естествения си режим на хранене и в случай че е належащо след седмица повторете диетата още веднъж.

Примерен диетен проект:

10:00 ч. – кафе (без захар) + 100 гр. нискомаслена извара, в композиция с някои от обичаните ви подправки и половин грейпфрут.

12:00 ч. – домат, яйце, както и някои от зелените зеленчуци (по избор).

14:00 ч. – ябълка или плод по желание с ниско наличие на въглехидрати.

16:00 ч. – 100 гр. нискомаслена извара + червен пипер + краставица или някой зелен зарзават.

22:00 ч. – чаша бяло вино.

Ако почувствате жадност или апетит пиете вода или ядете грейпфрут. Също по този начин можете да разнообразите диетата си с разнообразни комбинации от плодове, зеленчуци и подправки. Избягвайте солта и сладкарските произведения. Разрешено е да се пие и айран от обезмаслено мляко овкусен с лъжичка канела.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР