Според ню ейдж философите, в комбинацията на часовника 11 часа

...
Според ню ейдж философите, в комбинацията на часовника 11 часа
Коментари Харесай

Феномен или илюзия е 11:11?

Според ню ейдж философите, в комбинацията на часовника 11 часа и 11 минути се крие бездънен нравствен смисъл. Едни настояват, че, в случай че си намислим предпочитание, то ще се сбъдне безусловно. Други считат, че, виждайки 4-те единици, е метод на Вселената, Бог, Придодата, ангелите, или в каквато висша мощ имаме вяра, да ни покаже, че ни следи, че се грижи за нас, че участва. Според трети е знак, че нещо значимо се случва в този миг за нас самите, което още може би не виждаме, само че в един миг ще се срещнем с него. Има и доктрина, че колкото по-често виждаме тази композиция, толкоз сме по-осъзнати и будни за духовния си напредък.

“Четири идентични цифри в 12 часовия " цифров " циферблат се появяват единствено в 11 часа и 11 минути. Комбинацията се укрепва на 11-ти ноември. ”

Номерологията твърди, че цифрата 11 има осцилация на идеализъм, самообладание, почтеност, сензитивност, вътрешен глас и родените на тази дата имат добре развъртян нравствен живот. Подобно на чистлото 22, и 11 не се събира до едноцифрено, а се приема като част от редицата на простите цифри от 1 до 9.

Според най-здравомислещата доктрина това е заблуда на мозъка, в която по-скоро желаеме да повярваме, в сравнение с тя действително съществува. Според по-благосклонните към езотериката, може би е табиет, в който тялото е способно да се самопрограмира - да огледа едновременно към цифровия часовник.

За някои хора пък 11:11 е вдно от тези съвпадения, симетрии и невероятни съчетания, които рядко виждаме, само че подсказват в действителност какъв брой е необикновен нашият свят, даже в баналността си.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР