Според непотвърдена информация шефовете на Ферари са дали ултиматум на

...
Според непотвърдена информация шефовете на Ферари са дали ултиматум на
Коментари Харесай

Ферари може да не пусне Мекис в Ред Бул

Според непотвърдена информация шефовете на Ферари са дали ултиматум на Ред Бул да освободят групата инженери, които желаят да продължат кариерата си в Маранело. В подмяна на това италианците пък ще освободят в точния момент спортния шеф на Ферари Лоран Мекис, който към този момент беше разгласен за правоприемник на Франц Тост отпред на Алфа Таури.

Мекис е част от огромните промени, които предстоят да се случат във Фаенца, защото Тост напуща след 18 години в тима, а дружно с Лоран в тима ще пристигна и някогашният общоприет секретар на ФИА Петер Байер.

Все още обаче Ферари и Ред Бул не са се споразумели за изискванията, при които Мекис ще напусне италианците, само че съгласно Motorsport Италия, част от договорката най-вероятно са и инженерите на Ред Бул. Ако двете страни не се схванат, най-вероятно Мекис ще остане в Скудерията.
 Верстапен над всички в последната подготовка в Монако, Хамилтън приключи в стената Верстапен над всички в последната подготовка в Монако, Хамилтън приключи в стената
Малко по-рано този сезон шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър разяснява по тематиката, че в отбора „ нямат проекти ” да се разделят със свои инженери, които да преминат във Ферари.
 Леклер: Ще се боря за първото място на старта Леклер: Ще се боря за първото място на старта
Мекис удостовери, че към момента няма решение по отношение на напускането му на Ферари и изясни, че ще работи на 100 % за Черните кончета до момента в който е част от отбора.
 Сайнц: Типичен удар за Монако, нищо съществено Сайнц: Типичен удар за Монако, нищо сериозно
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР