Според мен Има такъв народ“ допринесе доста за вота на

...
Според мен Има такъв народ“ допринесе доста за вота на
Коментари Харесай

Спорен ексдепутат с лоша прогноза за новия кабинет, причината

" Според мен „ ИТН “ способства много за вота на съмнение на това държавно управление и да се стигне до тази обстановка. Не знам за какво би трябвало да вършим втори опит. Не съм уверен, че с реконструкцията може да се появи нещо качествено, което да помогне на българското общество. " Това съобщи в изявление за бТВ Георги Гвоздейков, който напусна Народното събрание като народен представител от „ Продължаваме промяната “.

„ Ако продължаваме да вършим взаимни отстъпки, значи, че продължаваме по същия път, а на България й би трябвало смяната. Ние сме обединени и мислим в една посока. От предварителни избори няма нищо ужасно, акцентира Гвоздейков.

Според него четворната коалиция не може да се сформира още веднъж.

„ Аз не си потеглям. Това е значимо да се каже, тъй като Политическа партия има доста задължения към обществото и ние би трябвало да осъществяваме всичко, каквото сме дали обещание на хората “, добави той.

Причината е, че ще управлява плана за въздушна здравна помощ (HEMS). Гвоздейков показа, че по време на диалог с премиера Кирил Петков два пъти е отказал да оглави плана, само че в следствие се съгласява.

Той дефинира като „ цялостна нелепост “ изказванието, че се е явил на конкурс за шеф на " Гражданска въздухоплавателна администрация ", до момента в който е бил депутат: „ Конкурсът е разгласен доста преди изборите - още в края на октомври месец, до момента в който аз бях чиновник “.

Бившият народен представител добави, че България е единствената страна в Европейски Съюз, която няма въздушна здравна помощ. В момента е стартирана социална поръчка за покупката на 6 медицински хеликоптера, като всеки един ще покрива по един от 6-те региона, на които е разграничена страната.

„ Аз съм директно зает и го виждам като идея с плана за незабавна здравна помощ по въздух. Дал съм много от времето си в Народното събрание, с цел да се случи този план. Нека първо да кажем, че този план е концепция на едно от служебните държавни управления “, уточни Гвоздейков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР