Според мен днешното решение е нелегитимно. Има си ред. Запазих

...
Според мен днешното решение е нелегитимно. Има си ред. Запазих
Коментари Харесай

Лечков: Решението е нелегитимно

„ Според мен днешното решение е нелегитимно. Има си ред. Запазих дълго време безмълвие. Сега мога да приказвам умерено. Не съм споделил нито една дума против мой сътрудник. Към днешна дата няма да кажа нищо в тази тенденция. Нямам терзания. Подал съм си в съда моите опасения “, по този начин

Йордан Лечков разяснява новината, че към този момент не е вицепрезидент на Българския футболен съюз. Припоняме, че по време на през днешния ден Изпълкома на централата освободи Лечков от поста, като на неговото зае Емил Костадинов.

" Конгрес има два метода да бъде призован - преди всичко от клубовете. Имал съм среща с клубовете и те споделят, че няма да одобряват оставката на Борислав Михайлов. Не можах да схвана кой желае конгрес. Трябва да се похарчат 500 000 лв. за свикването на Конгрес. Това, което се прави, се прави по погрешен метод. Този конгрес няма по какъв начин да бъде призован от този краткотраен президент и този Изпълком. Без да диря интрига, предният път обезглавихме Балъков, през днешния ден Лечков, а след това - Костадинов. Трябваше да се концентираме върху баражите и по-късно да мислим за Конгрес. Смятам, че сътрудниците вършат неточност след неточност. Искам конгресът да бъде постоянен. Само съдът ще реши кой крив и кой прав ", добави Лечков.

" Нека попитам къде са проблемите? Имаме народен тим, който в последна сметка играеше добре при Петър Хубчев. Отборът ще играе подготовка. Все отново имаме някаква вяра. Чисто финансово сме изрядни. Мога да кажа, че след Световното в Щатите се усещах в такава враждебна конюнктура. Аз съм я претърпял и надживял ", заврши някогашният национал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР