Според медийния експерт националният интерес, който защитава Възраждане, съвпада с

...
Според медийния експерт националният интерес, който защитава Възраждане, съвпада с
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Вотът за Възраждане беше вот за Путин

Според медийния специалист националният интерес, който пази " Възраждане ", съответствува с ползите на Путин

Това, което стана през вчерашния ден, не е проблем единствено по себе си, а е признак на казуса, тъй като съвпаденията на позициите на " Възраждане " и съветската агитация не са инцидентни. Някой желае да повтори съветския модел за налагане на мека тирания в България. Това съобщи в утринния блок на BTV основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров по повод на изгонването на публицисти от медията на конференцията, свикана от партия " Възраждане ". По думите на Лазаров, в случай че искаш да си абсурден политик, се държиш по този метод с медиите.

" Възраждане " не приказват на хората, които схващат смисъла от свободата на словото ", сподели още той.

Според медийния специалист Георги Лозанов националният интерес, който пази " Възраждане ", съответствува с ползите на Путин.

" Вотът за " Възраждане " беше избор за Путин. Успокояващото е, че този избор е дребен. Това през вчерашния ден беше израз на мощна изнервеност от страна на " Възраждане ", сподели още той. По думите му всеки публицист се почувства застрашен от сходен вид държание.

" Актът през вчерашния ден имаше обръщение - Костадинов желае да изкара, че в действителност има американска агитация България, което по противоположен ред да оправдае съветската агитация, върху която той стъпва ", добави Лозанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР