Според лидера на партия Възраждане Костадин Костадинов въвеждането на еврото

...
Според лидера на партия Възраждане Костадин Костадинов въвеждането на еврото
Коментари Харесай

Костадинов каза кое ще бъде смъртна присъда за икономиката

Според водача на партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов въвеждането на еврото в България от началото на 2024 година ще бъде „ смъртна присъда ” за българската стопанска система, заплати, приходи, пенсии, спестявания. Въвеждането му ще докара до двуцифрена инфлация, която ще надвиши тази в Гърция ”, предвижда той на среща във Видин, предава Българска телеграфна агенция.

Костадинов сподели, че депутатите от „ Възраждане “ ще упорстват за осъществяване на народен референдум по въпроса за въвеждане на еврото. Той означи, че проблем от първостепенно значение през идващите месеци ще бъде точно въпросът за въвеждането на еврото, след одобряването на проект за приемането му от 1 януари 2024 година

На срещата депутати отговаряха на въпроси на жителите близо три часа. Във фоайето на видинския спектакъл от „ Възраждане ” събираха Подписка за отвод от присъединяване и отвод от сключване от страна на България на спогодба, обвързвана с предварителната защита, готовността и реакция при пандемии, преустановяване на участието на България в Световната здравна организация и обществено обявяване на всички свързани с тематиката данни, проектодокументи и документи, препоръчани или подписвани от страна на България или нейни представители, в период от три дни от основаването им, на уеб страницата на най-малко една от институциите Народно заседание, Министерски съвет, Министерство на здравеопазването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР