Според лидера на НФСБ Валери Симеонов управляващата коалиция подготвя нов

...
Според лидера на НФСБ Валери Симеонов управляващата коалиция подготвя нов
Коментари Харесай

Готвят нов текст за издаването на болнични

Според водача на НФСБ Валери Симеонов ръководещата коалиция приготвя нов текст по отношение на усилване на контрола върху процеса на издаване на болнични в страната.

„ Не е редно да се вършим, че не виждаме този отрицателен развой, който се развива с годините - подправени болнични, корист с медицински удостоверения, да се вършим, че не виждаме голямата корупция в медицинските среди. Лекарите, които ги издават, също би трябвало да бъдат сложени на място. Би трябвало да бъдат разследвани и да бъдат подхванати ограничения против тях ”, разяснява в коридорите на Народното събрание Валери Симеонов.

Относно реакцията на Атака и Движение за права и свободи против избора му за заместител - ръководител на Народно събрание, Симеонов съобщи, че това е предстоящо и го приема като номинация.  

„ Не ме тормози реакцията против мен. Познавам, както Атака, по този начин и Движение за права и свободи, те са предвидими в своята реакция. До известна степен това е номинация от тяхна страна, тяхното държание. Приемам го като такова. Очаквана реакция, бих споделил ”, посочи водачът на НФСБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР