Според Илиана Беновска Румен Радев трябва да си подаде оставката,

...
Според Илиана Беновска Румен Радев трябва да си подаде оставката,
Коментари Харесай

Беновска разкри много сериозен проблем за Радев

Според Илиана Беновска Румен Радев би трябвало да си подаде оставката, тъй като Движение за права и свободи му е " показало вратата ".

" Рицарите, синоним на: храброст, геройство, правдивост, чест, достойнство, честност, състрадание, благотворителност, вяра, здравомислие, изисканост са сваляли шлемовете си, 

Първо: За да погледнат в очите хората и 

Второ: Когато свидлив ръка на съперника си  - очите им да „ подпечатат “ честността на думата им. ", написа журналистката Илиана Беновска.

" Без благосклонност или неприязън ще отбележа, че под вашия „ президентски шлем " не виждаме очите ви. Виждаме единствено капризно, амбициозно присвитите ви „ президентски " устни на индивид, опиянил се, че властта ненадейно му е кацнала на носа.

Но! Президент Радев! Движение за права и свободи, което ви избра за президент на 2-ри тур, към този момент ви уточни вратата, като ви изиска оставката. 

Всичко минава, господин Президент. Ще „ минете " и вие, за България, като президент. Ще си вземете огромната пенсия. И от време на време ще си спомняме за летящите павета, за свития ви пестник, за коремните ви възземания..

И вашата съратница, Корнелия Нинова, „ ще мине ". Ще бъде забравена от Българска социалистическа партия. „ Ще мине " и нейното избиране за 2-ри път ръководител на Българска социалистическа партия. Ще ожени сина си, ще стане баба и ще си приглажда фотографията яхнала черна кобила... 

Само че ще запомним от вас, Радев и Нинова - в сложни моменти да не се отчайваме. Но! И в моменти на възход  - да не се самозабравяме... 

Защото: Всичко минава... Но! България е Вековна! 

 Аз съм Беновска. И запитвам. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР