Според Христо Иванов скандалът със задържания Дейвид Бодил и намесването

...
Според Христо Иванов скандалът със задържания Дейвид Бодил и намесването
Коментари Харесай

Христо Иванов с ,,логичен“ коментар за скандала с терориста: Искат избори! Губят времето и атакуват

Според Христо Иванов абсурдът със арестувания Дейвид Бодил и намесването на депутатката от Демократична България Албена Симеонова е доказателство, че се върви към избори. Надделява желанието да се върви на избори, заключи той след чуването на вътрешния министър Иван Демерджиев в Народно събрание. „ Вместо да има фокус върху това да се успокои политическата обстановка и да се откри опция с третия мандат да се направи ръководство, което да свърши значими неща, без значение кой ще е мандатоносител, ние се занимаваме с сходно губене на време и офанзиви. Това може да има единствено предизборна цел “, добави още съпредседателят на Демократична България, предава 24 часа.

„ Деморкатична България “ поддържа напъните да се обясни всичко по този случай, госпожа Албена Симеонова оказва цялостно подпомагане на службите “, увери той. Според него станало ясно, че няма данни съпартийката му да е знаела, че лицето е обвинено за някаква незаконна активност и да му оказвала подпомагане за това. Няма данни за опити тя да бъде вербувана, настоя Иванов.

И изясни, че в плевенското село Любеново има англичани и се обръщат към нея за помощ, защото тя е от дребното, които приказват езика. Задържаният не живее в неин парцел, а в подобен на фамилията си. Иванов има информация, че мъжът е арестуван в кметството, само че не е уверен, тъй като не е участвал.

Самата Симеонова заобикаля да разяснява обстановката и безусловно избяга от журналистическите въпроси.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР