Според Гадзета дело Спорт, наставникът на Наполи Лучано Спалети се

...
Според Гадзета дело Спорт, наставникът на Наполи Лучано Спалети се
Коментари Харесай

Поредни трусове в Наполи

Според " Гадзета дело Спорт ", наставникът на Наполи Лучано Спалети се е конфронтирал съществено с вицепрезидента на отбора Едоардо Де Лаурентис в неделя, като поради решение на треньора, се е трансформирала цялата седмична стратегия на " адзурите ".

Розовия вестник написа, че Спалети не се е съгласил с настояването на управлението да наложи лагер на играчите до идната среща, само че това е единствено една от аргументите за сериозния скандал сред него и Едо. Партенопеите претърпяха загуба с 2:3 от Емполи в неделя, като позволиха три гола в последните 10 минути, което на процедура ги лиши от битката за Скудетото.
 Наказание за футболистите на Наполи
Наказание за футболистите на Наполи

Ще упражняват изключително поради срама против Емполи

Междувременно президентът Аурелио Де Лаурентис обмисля бъдещето на Спалети и ще вземе решение за него в края на сезона. У предприемача има съществени подозрения, че треньорът може да се оправи с тима. Уволнението му обаче, би коствало на партенопеите 6 милиона евро. Роденият в Тоскана експерт подписа двугодишен контракт предишното лято с алтернатива за удължение с още два сезона.

Роберто Де Зерби и Винченцо Италиано са най-често свързвани с работата в Наполи. Джан Пиеро Гасперини също е претендент за скамейката, в случай че Спалети бъде уволнен в края на акцията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР