Според фън шуй хладилникът олицетворява енергията във всеки дом. Затова

...
Според фън шуй хладилникът олицетворява енергията във всеки дом. Затова
Коментари Харесай

Как да подредим правилно хладилника според фън шуй

Според фън шуй хладилникът въплъщава силата във всеки дом. Затова е належащо да го поддържате чист и спретнат. Но единствено това не е задоволително. Езотериците предлагат спазването на избрани правила за вярното нареждане и предпазване на храната в него.
Ако вратата на вашия ледник е компактно затворена, негативната сила няма да може да проникне в нея. 
 Учени разкриха кои са най-мръсните места в кухнята Учени разкриха кои са най-мръсните места в кухнята
Нормално е да изпитваме подозрение за хигиената в кухнята на заведения за хранене и заведения за бързо хранене. Ние не подозираме, само че има места и в...
Негативната сила Чи поражда там, където нещата не са на мястото си. Така че всякога след отваряне на хладилника се уверете, че сте затворили добре вратата му.
За да стане животът ви по-приятен и да се избавите от спорове и проблеми, съхранявайте на горния рафт на хладилника най-любимите си храни - тези, чиято консумация ви носи наслаждение.
Препълването му със храна за една седмица не се предлага. Според Фън Шуй това ще докара до застой на сила, което от своя страна се свързва с отрицателни последствия за притежателите на жилището.
В никакъв случай не съхранявайте медикаменти в хладилника, тъй като те идват при нас дружно с заболяванията и храната може да поеме от тяхната силата. Ако въпреки всичко някои от медикаментите ви би трябвало да се съхраняват на хладно място, обособете настрана поделение за тях, което е належащо да бъде компактно затворено.
 Храните, които НЕ би трябвало да съхраняваш в хладилника Храните, които НЕ би трябвало да съхраняваш в хладилника
Ябълки Оказва се, че това въобще не е належащо, изключително в случай че планирате да ги употребявате незабавно. Ябълките би трябвало да се съхраняват в п...
Поставете алена торбичка с монети и ориз под хладилника - този обред ще притегли благосъстояние в къщата.
Ако желаете да привлечете повече радостни и приятни събития в живота си, тогава дръжте бутилка положително шампанско на вратата на вашия ледник.
Често го преглеждайте за храни, които сте решили да не консумирате по някаква причина и ги изхвърлете. Ненужните артикули освен заемат място, само че и имат способността да притеглят неприятни хора и нежелани обстановки в живота ви.
Според фън шуй е значимо да поставите хладилника на място, намиращо се надалеч от печката, защото тези домашен уреди принадлежат към несъвместимите елементи  - вода и огън.
 Лесен трик за хладилника, с който да предотвратим развалянето на храна Лесен трик за хладилника, с който да предотвратим развалянето на храна
Предотвратяването на разхищаването на храна не постоянно е елементарно, само че това е проблем, с който множеството хора би трябвало да се оправят всекидневно....

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР