Според биографията Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е имала доста

...
Според биографията Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е имала доста
Коментари Харесай

Изненада: Елизабет била ок Меган да работи „актриса“

Според биографията „ Елизабет: Интимен портрет “ починалата кралица е имала много по-благосклонно отношение към Меган Маркъл, в сравнение с наложеното от медиите. В фрагмент от книгата, стигнал до „ Дейли мейл “, създателят Гайлс Брандрет написа, че владетелката е направила „ всичко, с цел да накара Меган да се почувства добре пристигнала “ в фамилията. Тя е била „ отдадена “ на Хари, само че е считала, че той „ може би е прекомерно влюбен “ в Меган, написа woman.bg. Изненадваща е информацията, че Нейно величество е дала утвърждението си Маркъл да се прави на актриса. „ В последна сметка това е твоята специалност “, стимулирала се бабата на Хари. 

Колкото до разтърсващото изявление, обещано от херцога и херцогинята на Съсекс за Опра Уинфри, кралицата е била загрижена повече за благосъстоянието на Хари, в сравнение с за „ тези телевизионни нелепости “. Когато принц Андрю подлагал на критика въпросното изявление, кралицата му напомнила, че от дълго време някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън също е била много откровена пред Опра Уинфри.
-->
Междувременно „ Пийпъл “ писа, че животът на Меган Маркъл в Лондон не е бил като на принцеса в приказките. В изявление за " Channel 4 News " Нийл Басу, някогашен началник на отдела за битка с тероризма на полицията, твърди, че е имало същински закани за живота на херцогинята на Съсекс. " Бяха отвратителни и звучаха доста действително. Бяхме по петите на тези хора ", разяснява Басу, наричайки крайнодесния тероризъм " бързо възходящата опасност " за страната.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР