Според beauty експертите най-актуалните цветове при ноктите са ярки, металикови

...
Според beauty експертите най-актуалните цветове при ноктите са ярки, металикови
Коментари Харесай

Най-популярният цвят лак за 2017 ще ви изненада

Според beauty специалистите най-актуалните цветове при ноктите са ярки, металикови или нежни пастели. Според Pinterest потребителите обаче, най-горещият колорит е доста надалеч от тях. 

Трябва да признаем, че не чакахме най-популярният лак да е толкоз типичен и обикновен, изключително измежду изобилието от ексцентрични трендове, които изживяват своя разцвет точно измежду beauty запалянковците в обществените мрежи. Но съгласно последните данни от търсачките на Pinterest, обичаният цвят на потребителите носи името “Topless and Barefoot ” и е на известната марка Essie. 

 Най-популярният цвят лак за 2017 ще ви изненада  Най-популярният цвят лак за 2017 ще ви изненада

Телесният колорит с лек розово-млечен отенък е извънредно подобаващ за бъдещите булки, а за какво не и за абитуриентките? Цветът е безпристрастен, което го прави съвършен както за къси и подравнени нокти, по този начин и за по-дългите маникюри. Никога няма да сгрешите и в случай че го изберете за основа на по-специален дизай, в комбиниране с различен лак или брокат да вземем за пример.

Според Essie, това е един от най-продаваните им артикули от стартирането му на пазара през 2011 година насам. Хубавото е, че той попада по-скоро в бежовата гама, в сравнение с в класическата телесна, което пък е причина за универсалността му по отношение на другите подтонове на кожата. Освен това е настоящ избор както за всекидневието, по този начин и за по-специално събитие, в което желаете акцентът да попада върху тоалета или грима да вземем за пример, а не върху ръцете ви.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР