Спор между властите породи хаос с часовниците в Ливан. Те

...
Спор между властите породи хаос с часовниците в Ливан. Те
Коментари Харесай

Пълна лудница в Ливан. Часовниците показват различно време

Спор сред управляващите породи безпорядък с часовниците в Ливан. Те демонстрират друго време.

Жителите на Ливан се разсъниха в неделя в две часови зони поради спор сред политическите и религиозните управляващи дали да местят часовниците напред, съобщи Нова тв.
-->
Служебният министър председател разгласи, че това ще стане на 20-ти април, в края на Рамазан. Ако часът остане неизменен, мюсюлманите могат да прекратят дневния си пост с час по-рано, към 18 часа, вместо в 19, когато залязва слънцето.

Но авторитетната християнска черква съобщи, че ще превърти стрелките последната неделя на март, както е било и до момента. И няколко мощни ливански организации, както  и два новинарски канала, завъртяха стрелките с час напред.

" Бяхме на ваучър предходната нощ и си погледнахме телефоните. Единият показваше 1.20 часа, а другият - 2.20 часа. Казахме си - какво става? И се зачудихме дали не е от алкохола. Снимахме телефоните. Погледнете и в този момент вижте, че часът на всеки един от двата телефона е друг. Значи не е било от алкохола. Това е чудноват исторически миг. Но когато се сетим, се смеем ", описа гражданин на Бейрут.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР