Спор между премиера Кирил Петков и парламентарната група на ДПС

...
Спор между премиера Кирил Петков и парламентарната група на ДПС
Коментари Харесай

Сблъсък между Петков и ДПС, премиерът оплете ролята на парламента

Спор сред премиера Кирил Петков и парламентарната група на Движение за права и свободи се развихри в Народното събрание. Петков е в Народното събрание за блицконтрол и дава отговор на депутатски въпроси.

В основата на общата политика на държавното управление е битката с корупцията - в изявление пред "Обзървър " употребявате понятия като олигарх и медиен магнат. С какви данни разполагате, че да посочвате Пеевски, а за какво не посочвате и други - като знаете, че и Прокопиев е олигарх и медиен монополист съгласно западни издания? Хората приказват, че вие сте марионетка на Прокопиев. По ваш облик и сходство ли търсите настойник и на Борисов, попита от трибуната на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Стоя и се чудя какъв е смисълът от тази институция като се задават такива въпроси. Разликата, съгласно мен, сред вас и мен е, че аз съм изцяло самостоятелен, отговори Петков.

От кого сте самостоятелен? Стана процедура вихрушката на тази власт да лъже на ангро в обстановката, в която се намира, в комплицирана обстановка. Можете да ползвате и първоаприлска фактологическа неправилност, само че не всеки ден е 1 април, опонира Карадайъ.

Радомир Чолаков от ГЕРБ изиска Кирил Петков да се извини за въпроса: "Какъв е смисълът на тази институция? "

Но сподели "ако ще се задават такива въпроси ". Смисълът на тази институция е най-високият вероятен, намеси се ръководителят Никола Минчев.

Вие ръководите тази институция и то не неприятно. Очаквах вие да отговорите. Ако едно нещо върви като пате, в случай че крещи като пате - то е пате. Ако повтаряш думите на олигарха Прокопиев, в случай че назначаваш хората му, то изводът е пате, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Шизофренията тук стигна до висоти. Като решите дали сте юрист на Петков или ръководител - тогава ще се обаждате господин ръководител. Когато някой съобщи, че не вижда смисъл в Народно събрание - да го защитавате като Матросов на амбразурата, към този момент държим на вашето опрощение, настоя депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Ако съм обидил някого, оправдавам се, бе реакцията на Минчев.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР