Спомняте ли си за Ники Китаеца, който преди години изгря

...
Спомняте ли си за Ники Китаеца, който преди години изгря
Коментари Харесай

Помните ли Ники Китаеца на Азис? Ето как изглежда днес и каква болезнена изповед направи СНИМКА

Спомняте ли си за Ники Китаеца, който преди години изгря в светските среди като гадже на Азис. Двамата бяха няколко години дружно и даже подвигнаха женитба, а връзката им бе най-коментираното нещо в страната. 

Китаеца реализира задачата си да стане прочут и изплю Азис като безвкусна дъвка, поради което Краля на фолка към момента му е гневен и не дава на никого да спомене името му в негово наличие. Докато някогашният му се залюби с неговата безизвестна колежка Виолета и даже им се роди наследник.

В момента Китаеца се занимава със спорт и изготвя специфични хранителни режими. Говори се, че е разведен с някогашната певица, само че пък след Азис отхвърля да вади персоналния си живот на показ. Все отново тези дни направи доста персонално самопризнание, с което отприщи няколко въпросителни.

„ Искам да благодаря от сърце на всички вас, които ми дадохте втори късмет в живота! Дори в този момент, когато седнал съм и мисля, какво направих на моменти ми се вижда невероятно. Заедно успяхме да извървим дълъг път. Толкова доста хора ми помогнаха с цел да стигна до тук. За няколко години съумях да изградя голямо доверие във всеки един от вас! Доверието и любовта към мен я чувствам всяка минута! Измина тежка година за мен, в която разбираш, че си самичък с цел да станеш по-силен. Малко с по-сиви коси и повече бръчки по лицето, само че по-мъдър и въодушевен за нови върхове! Благодаря и на всички хора, които не не помнят за моето минало, с помощта на тях строя своето бъдеще “, написа Ники във „ Facebook “./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР