Спомняте ли си времето, когато видео разговорите изглеждаха като нещо

...
Спомняте ли си времето, когато видео разговорите изглеждаха като нещо
Коментари Харесай

Samsung и Google си партнират за най-доброто видео изживяване в ерата на комуникациите

Спомняте ли си времето, когато видео диалозите изглеждаха като нещо прекомерно скъпо и труднодостъпно за елементарните консуматори? С новия флагман на Samsung - Galaxy S22 Ultrа, в партньорство с Гугъл, това потребителско преживяване към този момент минава в ново измерение. Как ли? Чрез приложението Гугъл Duo.

Samsung дефинира бъдещето на смарт телефоните, а партньорството с Гугъл основава чувство за другарство от последващо равнище. 6,8-инчовият супер ослепителен Dynamic AMOLED 2Х екран на поддържа резолюция от 3088х1440 пиксела и 120 Hz периодичност на освежаване, което прави видео диалозите и шерването на страсти по-лесно от всеки път.



Общуването с другари и родственици към този момент е доста по-лесно и налично от всеки път и то с качество, граничещо с действителното другарство лице в лице. Близките ни хора намиращи се на хиляди километри от нас, към този момент няма за какво да съжаляват, че ще пропуснат фамилното събиране и или значим мотив.

Приложението на Гугъл обезпечава full high definition (FHD) качество на видео диалозите. Освен него, функционалността му към този момент разрешава и видео конференции с до 32 участници. Това прави приложението идеална за онлайн среща сред другари или конферентен диалог с сътрудници.

Някои хора сигурно ще се запитат дали фактически се нуждаят от всички функционалности, които предлага Samsung Galaxy S22 Ultra, само че в случай че се замислите, какво по-хубаво от това да разполагате с огромен набор от благоприятни условия, с помощта на които да се справяте дейно с всички задания в всекидневието си и да се наслаждавате пълноценно на свободното си време.

Samsung Galaxy S22 Ultrа е измежду най-големите телефони на пазара, и тук не приказваме единствено за размер, а за всичко, което ни би трябвало. Дизайнът е с правоъгълен профил. Четирите ситуирани на гърба, го отличават от останалите модели на пазара – освен като образ, само че и като благоприятни условия за снимка.



Още от пръв взор излиза наяве, че телефонът е направен от най-надеждните и скъпи материали, а това основава в допълнение чувство за сигурност и разкош. Рамките му са построени от материала Armor Aluminum – най-здравия алуминий, употребен в миналото в направата на Galaxy смарт телефон. В допълнение, предният и задният похлупак на корпуса му са направени от най-здравото и стабилно стъкло, употребявано до момента – Corning Gorilla Glass Victus+. Така, Samsung дава на своите консуматори успокоение, че новите смарт телефони имат отбрана против драскотини на екрана и инцидентни рухвания на земята.

Дисплеят има адаптивна бляскавост, която се трансформира дружно с контраста на телефона, с цел да подхожда на околната среда и да се вижда ужасно, даже на ярка слънчева светлина. И въпреки всичко, това е най-яркият екран на Galaxy устройство до момента с пикова бляскавост до 1750 нита.

Една област, в която в действителност се откроява от конкуренцията, е вграденият S-Pen и софтуерът за неговото пускане, който препраща към линията Note. S Pen в този момент обаче е доста усъвършенстван, като работи със зашеметяваща експедитивност, все едно е същинска химикалка.



Когато извадим писалката от гнездото, получаваме меню, което разрешава бързо да се основават бележки, да се избере част от екрана за писане или да се написа на целия екрана. Новите функционалности включват опцията за записване на бележки непосредствено в Microsoft Office или имейл. От Samsung подчертават, че тазгодишната химикалка има още по-ниска инертност от тази на серията Note и работи още по-добре. Несравнимо високото равнище на реакция и чувствителността на досег на S-Pen с екрана, основават чувство за оптимално реалистично писане и изобразяване.

Разбира се, едно от нещата, които най-вече вълнуват потребителите са камерите. разполага с цяла усъвършенствана системата от камери. Телефонът се отличава със 108-мегапикселова съществена камера, 12-мегапикселова ултра-широка камера, 10-мегапикселова телефото камера с 3x нарастване и 10-мегапикселова телефото камера с 10x нарастване. Той също има лазер за автофокус и мълния на задния панел, което в допълнение способства за основаването на съвършения кадър. Подобренията на датчиците, процесора и софтуера спомагат за още по-бързи фотоси и по-добри изображения.



Основната камера употребява технологията Adaptive Pixel. Тя употребява композиция сред снимане със 108 MP и 12 MP, при който се комбинира 9 пиксела в един, с цел да се увери, че получавате цялата бляскавост и елементи в една съвършена фотография. Основният датчик към този момент има 23% по огромни пиксели и телефонът включва усъвършенстван портретен режим, който обезпечава ярки и контрастни портрети през нощта. Новите функционалности на камерата включват също и Expert Raw режим, който дава на експертите повече надзор върху изображението и може да експортира непосредствено в Adobe Lightroom. Резултат от всичко е съвършени фотоси даже и при ниска осветеност. Nightography опциите за светли фотоси и видеа със супер резолюция на мрачно са главният фокус на серията.

Друга функционалност, която се откроява изключително, е 10x оптичното нарастване, което разрешава до 100x „ Space Zoom “, комбинирайки оптично и цифрово нарастване. Така феновете могат да приближават до извънредно далечни обекти и да запечват техните изображения.

Стабилизацията на изображението е доста усъвършенствана, даже при снимане на най-далечните обекти, което открива пред феновете на фотографията нови благоприятни условия да показват капацитета си. А за крайния резултат няма за какво да се притеснявате – фотосите сигурно ще наподобяват като от професионален фотоапарат.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР