Спомняте ли си като ви казах, че ако решиш да

...
Спомняте ли си като ви казах, че ако решиш да
Коментари Харесай

Марков: Алколизирано ченге като Рашков с аудитория от розови покемони спря строителството на Хемус

Спомняте ли си като ви споделих, че в случай че решиш да си построиш къща, няма никакъв законов проблем да си купиш плочките за баните авансово. И да си ги складираш за колкото искаш години. Защото ще ти трябват един ден по този начин или другояче, по-добре рано, с цел да имаш по-добра цена. Същото се отнася за тухлите, тръбите, цимента, желязото, всичко.
Същото е и с инхаус процедурите за автомагистрала Хемус, законов проблем няма. Предимство е огромната независимост в менажирането и стига да се реализира надзор при изпълнето, проблем няма.
Когато обаче за строителство засъждава алкохолизирано дърто ченге като Рашков, а аудиторията му е лековерни розови покемони, които се радват на всичко, стига да е против предходното ръководство, публичното мнение се обръща в неверна посока и на никой не му се занимава да изяснява.
Е, през днешния ден, виждате истината. От същите, които бяха сигурни, че е спекулация, в този момент индексация и работа по старите договри.
Не знам по какъв начин гласувате за политици с никаква подготвеност, само „ качество “ кресливост и с характер на ням доберман. Като тръгнат със завист в неверна посока и не никой не може да ги извика да се върнат.
От профила във Facebook на Борис Марков, някогашен краткотраен ръководител на Съюз на демократичните сили
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР