Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в дебютния

...
Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в дебютния
Коментари Харесай

Големите новини на Прея

Спомняме си Прея още с първата ѝ повява в дебютния сезон на музикалното съревнование X Factor през 2011 година. Оттогава певицата извървя дълъг път, сътвори доста авторски части и съумя да се наложи на българската музикална сцена. В момента е посветила времето си главно в работа като певица в бенда на Шоуто на Николаос Цитиридис.

Колкото и да е заета обаче, Прея съумява да откри време и за малко пътувания в компанията на обичания си човек. А едно от последните ѝ е обвързвано с голяма изненада, която певицата надали е очаквала.

От профила на Прея в обществените мрежи разбираме, че се е сгодила за сътрудника си музикант Евден Димитров.

На фотосите изпълнителката на демонстрира годежен пръстен, а един от хаштаговете гласи: #engagementring (годежен пръстен - бел. ред.). От тях излиза наяве още и че двамата са си споделили " Да " в Града на любовта - Париж.

" Имаш добър усет ", написа тя към фрагментите от щастливото събитие, на които театралничи с половинката си.

Евден Димитров е басист. Завършил е Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров ", където е и помощник. Участвал е в записите на доста от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други От профила му в Instagram разбираме, че преди дни е издал и дебютния си албум TENSION/RELEASE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР