Покрай участието си в романтичното риалити стана ясно, че колоритната

...
Покрай участието си в романтичното риалити стана ясно, че колоритната
Коментари Харесай

Заради Ергенът Гонзо ме уволни от БФС, но намерих любовта, похвали се Вики

Покрай присъединяване си в сантименталното риалити стана ясно, че колоритната Виктория е била уволнена от БФС
Дори и след края на третия сезон на " Ергенът " участничката Виктория продължава да притегля внимание към себе си. Направи всичко по силите си да завоюва ергена Алекс и въпреки че бе отхвърлена, тя остана с гордо вдигната глава. Оказа се, че драмите ѝ надалеч не са единствено на любовния фронт. Тя е била изгонена и от БФС, като лично новият президент на централата Георги Иванов-Гонзо ѝ показал вратата, само че пък разкрила любовта.

От присъединяване си в " Ергенът " имам и отрицателна диря. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, само че ме уволниха. Причината - сякаш съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е доста висока и след мен... Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни ", разкрива самата Виктория Асенова.

Тя обаче споделя, че е съумяла да срещне любовта след риалити формата. На няколко пъти Виктория е засичана с тайнствен мъж. Наскоро пък Асенова качи няколко фрагмента от басейн край София, на който театралничи по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите ѝ, да е новото ѝ гадже, написа " България през днешния ден ".
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР