Спомням си как преди няколко години гледах American Idol, вървяха

...
Спомням си как преди няколко години гледах American Idol, вървяха
Коментари Харесай

Никол Кидман и Кийт Ърбан: Любовта, която спасява

Спомням си по какъв начин преди няколко години гледах American Idol, вървяха още кастингите, а Кийт Ърбан беше в журито. В един миг той се извини и сподели, че би трябвало да тръгне по-рано, тъй като би трябвало да прекоси половин Америка, с цел да отиде на значимо събитие на брачната половинка си Никол Кидман. Защо ли?

„ За да държа ръката й “, сподели семпло и толкоз откровено той. Такава съм си представяла любовта постоянно – семпла и същинска.

Малко преди да отбележат 13-годишнина от сватбата си, актрисата показа в своя Инстаграм профил видео по какъв начин Кийт извършва ария на Елтън Джон – Your Song. Това е единствено един от дребните жестове, които двамата не стопират да си разменят, доказвайки всекидневно любовта си един към различен. Те в никакъв случай не са се страхували искрено да приказват за нея, да споделят и за положителното, и за неприятното в връзките си, може би и по тази причина са измежду най-стабилните холивудски двойки. „ Да срещна и да се омъжа за Никол беше голяма смяна, животът ми като че ли стартира отначало “, споделя Кийт.

И той, и тя израстват в Австралия, само че се местят в Щатите, с цел да сбъдват фантазиите си. Тя като актриса, той като музикант.
    View this post on Instagram           
A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on May 29, 2019 at 6:17pm PDT

Преди Кийт Ърбан за Кидман любовта носеше името на Том Круз. Помним какъв брой млади, красиви и щастливи бяха. Но както снимачната площадка се оказва тяхна любовна среща, по-късно става причина и за тяхната разлъка. Според някои критици филмът на Стенли Кубрик – „ Широко затворени очи “, и интимният свят, който разкриват пред камерите, е една от аргументите за краха в връзките на една от най-любимите двойки в шоубизнеса. „ Аз бях прекомерно млада и нахлух в този свят с ясното чувство, че това е мястото, на което би трябвало да бъда, и това е човекът, с когото трябва да съм “, споделя години по-късно актрисата, само че дружно с това самопризнание прави и друго. 

„ Голямата обич обаче открих в този момент “, споделя тя, когато през 2005-а на парти в Ел Ей ориста я среща с кънтри изпълнителя Кийт Ърбан. Едва ли тогава е имала потребност да се впуска толкоз рано в нова връзка, само че по кое време ли любовта е питала дали сме подготвени за нея... по тази причина пък постоянно дава най-малко още един късмет.
    View this post on Instagram           
A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on Jun 25, 2019 at 3:27pm PDT

„ Помня, че си паднах незабавно по него, само че той не сподели никакъв интерес... Да, по този начин е. Не ми се обади четири месеца ", споделя пред Елън Дедженерис актрисата. Но не неналичието на предпочитание, а неналичието на увереност спирала Кийт: 

„ Някой ми даде нейният номер и аз го пазех в джоба си. Гледах го и не спирах да си мисля:„ Ако се обадя на този номер, тя ще вдигне “, а аз не знаех какво да й кажа. Не бях в доста добър интервал от живота си. Не мислех, че тя може да види нещо в мъж като мен. Но в някакъв миг събрах храброст и се обадих на този номер. Тя отговори и по този начин започнахме. И говорихме, и говорихме, и говорихме... “

След по-малко от шест месеца Кидман към този момент знаела, че желае да се омъжи за него. Особено когато се появил на вратата й сутринта на 38-ия й рожден ден с букет цветя, с цел да я води на странствуване до Уудсток. Малко по-късно на 25 юни 2006 година си споделят „ да “ в дребна австралийска черква.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР