Спомените от хубавите моменти, от широките усмивки, от красивите изненади

...
Спомените от хубавите моменти, от широките усмивки, от красивите изненади
Коментари Харесай

Обичайте всяка бръчица

Спомените от хубавите моменти, от необятните усмивки, от красивите изненади и всичко свястно и преживяно- да, те остават по лицата ни. Крият се в дребните фини бръчици и ни припомнят за зрелостта.

Ако имах избора да се върна обратно бих го направила само и единствено, с цел да се дръзвам още по-силно и да се усмихвам по-широко. Ще се върна, с цел да набраздя още повече фините линии към очите си взирайки се с любов в хората, които обичам. Ще се върна, с цел да притискам зъби и да преглътна яда и неприятните страсти, в случаите когато не съм съумяла да овладея това.
 Забрадките отиват на референдум в Турция 2 ноем 2022 | Реформата за носенето на ислямски забрадки при дамите в Турция може да бъде подложена на национално допитване....
И да ви призная всяка заран поглеждайки се в огледалото в действителност се връщам назад……не с горест, не носталгия, по линиѝте на лицето ми възвръщам спомените за най-хубавите моменти, тези от които и до през днешния ден дъхът ми стопира, и които карат очите ми да блестят.

Обичам младостта си- онази полуда и непокорност и мощ и предпочитание да прекатурна света. Повече обичам зрелостта си- тази зрялост, която ми дава чувството за баланс и комфорт, мъдростта и чувството че в действителност аз съм център на моят си свят. И да, обичам и бръчките си, изключително тези от смях, и макар женската си суета  не бих се разделила  с тях за нищо!

И въпреки всичко по какъв начин зрелостта си има и отрицателни страни, не отхвърлям изключително що се отнася до кожата на лицето. Когато приказваме за „ зряла кожа ”  обаче би трябвало да имаме поради, че това не постоянно е обвързано с физическата възраст. Това е положение на кожата, което зависи от разнообразни вътрешни и външни фактори. Уви, външните обаче, са надалеч по-определящи.

Слънчевите лъчи, градския въздух, диети, стрес, недоспиване, климатични условия- доста са, и все такива, от които сякаш се стараем да се предпазим, само че общото им въздействие се отразява на кожата на  лицето ни доста мощно.  

Кои признаци би трябвало да ни подскажат, че лицето ни се нуждае от по-специални грижи? Ако кожата ви е изгубила естествената си разтегливост, в случай че и липсва тонус, станала е суха и по-груба на досег, в случай че бръчиците внезапно са станали по-видими и имате неравна пигментация е време за дълбока хидратация и композиция от мултифункционални дейни подхранващи съставки.

Всичко това ви предлага серията, особено основана, с цел да удовлетвори потребностите на зрялата кожа. Формулите на продуктите стягат кожата, подкрепя естествената ѝ разтегливост, хидратират в дълбочина и ускоряват естествената ѝ  защита.

е мощно ревитализиращ крем, който понижава интензивно бръчките и уеднаквява тена на кожата. Осигурява възприятие на сбитост и усъвършенства еластичността. Освежава и възстановява блясъка на кожата, с помощта на високата централизация на енергизиращи дейни съставки.

 действа като отбрана против невидимите външни въздействия, които способстват към процеса на стареене. Засилва естествените защитни функционалности на кожата. Коригира бръчките и предотвратява появяването на нови. Стяга кожата и подкрепя нейното естествена разтегливост. Уеднаквява тена и озарява.

 е подобаващ за всекидневна приложимост заран и вечер. Нанася се на чиста и суха кожа с лек масаж до цялостно попиване на продукта. За пълностоен резултат, поучава да се употребява дружно с кремовете от серията, защото ускорява тяхното деяние.



Ако имате потребност бързо и дейно да обгрижите околоочният силует и устните заложете на на. Благодарение на него ще премахнете тъмните кръгове и торбичките под очите и даже ще се засраховате против  повторната им поява.  Употребата му подсигурява понижаване на бръчките в зоната на устните и околоочния силует.

Подходящият  за сензитивна кожа поправя фините бръчици, покачва равнището на хидратация на кожата, ускорява естествените ѝ защитни функционалности и усъвършенства еластичността. С него може да се сбогувате с по този начин досадните бръчки в зоната на назолабиалната дипла.

Как да употребявате? Подходящ е за всекидневна приложимост заран и вечер. Нанасят се 4 капки на долния клепач или към устните с кръгови придвижвания до цялостно попиване на продукта.



Превърнете грижата за своята кожа в обичан  ритуал с!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР