Спокоен съм, да ви кажа. Първо си мислех, че целта

...
Спокоен съм, да ви кажа. Първо си мислех, че целта
Коментари Харесай

Борисов: Дълбоко ще съжалявате! Оядени манастирски мачароци ви крадат милиардите чрез руски олигарси

Спокоен съм, да ви кажа. Първо си мислех, че задачата съм аз, към този момент съм наясно, че задачата сте вие, партията. Щото някои споделил, че най-голямата опозиционна партия, само че ние сме и най-голямата партия, другите са три. ГЕРБ не енай-голямата позиционна партия, тя е първата партия сега. Нека да се явят пои настрана, с цел да забележим разликите.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията във Враца.

„Какво се получи? Преливаха си електорат въз основата на парите. Първи беше партията на Слави, само че не можа. После смениха машините, направиха измамата, с цел да се получи нещо, което да може с другото нищо…

Да ме извиняват, само че една славна партия като Българска социалистическа партия да се срине под 10%. Ние сме главните политически съперници на тази партия. Когато започва Българска социалистическа партия, той трябваше да се опълчи на тази партия. Или славната десница. Помните ли времето на Съюз на демократичните сили, Иван Костов, Евгени Бакърджиев. Това бяха съперниците.

Дясно, алено, синьо, либерали в средата. Сега ние какво имаме? На кой ще търсят отговорност след време? За нас е ясно. Благодаря за поддръжката.

Но рекомендацията ми е към вас, да се държиме дружно, да се държите дружно. И без петел ще съмне, като е ареста отново се съмва. Вие ги уплашихте. Вие -показахте, че и без водач капитаните редовите членове могат да се самоорганизирта. Това е огромния проблем, който видяха те“, сподели Борисов.

„Те са уплашени тъкмо от това. Те видяха жива и гневна партия на площада. И сега още по-яростно става, тъй като виждат по какъв начин през съветски олигарси ще им крадат милиардите.

Бъркате в оценката. Те не са дилетанти. Това са няколко индивида, които се имат за елитарни. За тях всички вие сте плебс. Те са обикновени човешки същества. Те са там някъде високо и ние всички сме им длъжно. В техните глави си мислят, че са пристигнали да ни оправят. Една година нито една система не стана по-добре.

Токът при ГЕРБ – 80 лв., в този момент 680 лв.. Газ, бензин, нафта, всичко е нагоре. Изкараха децата на ГЕРБ отговорни, само че цената от 3 лв. си седи“, продължи той.

„Били сме отговорни за олиото. Това го споделят министри. И в Белия и Германия опашки за олио. Браво бе, младежи. Гонете всички, поемайте партията и се разраствайте до Берлин и Брюксел. Не ги подценявайте грам, те освен са елитарни, само че са и извратени. От това най-вече ще патим.

„Човешката история тъкмо такива хора, никому незнайни, без лидерски качества, употребявайки дадена уязвимост и обстановка, като Хитлер и Сталин, груба неточност е, че ги подценяваме. Тези хора са способни на всичко.

И в този момент, такива като Да, България, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, които потърква ръце, че след Борисов, ще омачкат и ГЕРБ, вършат груба неточност. Те ще дойдат и за вас. Това съм доста угрижен за вас, напомни той.

„Няма човек, който да каже, че Петков се оправя добре. Вижте във Facebook. Защо си затвориха мненията, Защо не оставиха националната обич. Няма една сфера сполучлива, цялостен застой. Пълна готовност да се резервира живота и свободата на хората.

Вече не приказваме за напредък, строителство, за нищо друго. Тези партии, които в този момент поради заплатките, постовете и огромните шкембаци в Народното събрание, дебелаци, оядени, като манастирски мачароци, това виждам в дясно от нас. По 170 кила. Оядени, от сладки постове и кресла, надълбоко ще съжалявате, за това което причинявате“, недоволства водачът на ГЕРБ.

От ГЕРБ все ще остане нещо. От вас няма нищо да остане. Благодаря ви. Да сте ми живи и здрави, сподели за свършек Борисов.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР