Спирането на строителството на магистрала Хемус“ е идиотия. Това призна

...
Спирането на строителството на магистрала Хемус“ е идиотия. Това призна
Коментари Харесай

Министър обяви голямата идиотия

Спирането на строителството на автомагистрала „ Хемус “ е идиотия. Това призна в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ служебният министър на районното развиване Иван Шишков. Цветистата забележка той направил през седмицата в частен диалог със строителна компания, само че в предаването призна, че е реагирал по този начин и че е споделил това.

Той окачестви стопирането на плановете по Автомагистрала " Хемус " като неприятно ръководство.

-->

" Има спрени инфраструктурни обекти, втори лот е най-назад във времето, не е ясно по какъв начин и от кое място ще мине градежът на автомагистралата. Нямаме планувани в страната всички автомагистрали като трасета и връзките сред тях ", добави Иван Шишков.

Той посочи, че е нужен явен логаритъм за градеж на автомагистралите.

" Единственият метод да бъде продължено строителството на " Хемус " е казусът да се реши по законов път. Започнали са да възвръщат колчетата на Кресненското дефиле. До края на 2023 година би трябвало да бъде приключен градежът на автомагистрала " Европа ", сподели още Иван Шишков.

" Държавата е подготвена за Акт 16 на интерконектора с Гърция, чака се другата седмица. Взети са всички документи от общини и от сдружения ", заяви Иван Шишков.

По думите му са показани всички документи, с цел да може да бъде въведен обектът в употреба.

" Тръбата може да бъде запълнена с потенциала, който е контрактуван. В тази тръба има още запас, има опция да мине по-голямо количество газ ", добави Иван Шишков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР