Спирането на АМ Хемус“ е изключително безотговорно и го приемам

...
Спирането на АМ Хемус“ е изключително безотговорно и го приемам
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Спирането на АМ Хемус е кражба от бъдещeто на цяла Северна България

Спирането на Автомагистрала " Хемус “ е извънредно безконтролно и го одобрявам като национално изменничество към хората, които живеят в Северна България.

Спирането на Автомагистрала " Хемус “ е кражба на бъдещето на Варна и на цяла Северна България. Това разяснява в Белослав лидерът на ГЕРБ/СДС –Варна проф.д-р Костадин Ангелов. Той се срещна със притежателя и шефа на " Инхом “ Данко Калчев, също претендент за депутат от ГЕРБ/СДС –Варна, който в детайли изясни визията за създаване на мост над плавателен канал 2 в Белослав, един действителен план против всички операции на политическите съперници, които се упражняват до един предизборно за втори мост над Варненското езеро, без съответни задължения и без да са реагирали против прекъсването на най-важната автомагистрала от страна на служебния кабинет.

Проектът за мост над плавателен канал 2 го прави неразделна част от бъдещата автомагистрала " Черно море “ и връзка сред нея и Автомагистрала " Хемус “. Готова е цялостната градивна документи, а на 15 юли е призован съвет на Агенция " Пътна инфраструктура “ за одобрение на трасето, което е част от Европейския кулоар №8. Изграждането на мостовото оборудване е действително изпълнимо за две години и половина, като бизнесът във Варна упорства планът да влезе в Плана за възобновяване и резистентност на Република България, изясни Данко Калчев. Но служебният кабинет изпусна всички периоди за внасяне на Плана в Европейска комисия, до момента в който прилежащи и други европейски страни получиха средствата си.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР