Спираме да се обясняваме на всякакви лъжливи обвинения, което прокарват

...
Спираме да се обясняваме на всякакви лъжливи обвинения, което прокарват
Коментари Харесай

Кирил Петков спира да се обяснява на всякакви лъжи от ГЕРБ

Спираме да се обясняваме на всевъзможни лъжливи обвинявания, което прокарват като тактика от ГЕРБ всекидневно. На лъжата краката са къси, отсече съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в студиото на Нова телевизия.

Следващият парламент би трябвало да има огромна отворена коалиция към смяна. Трябва да създадем по този начин, че да " вдигнем хората ", които желаят действителна смяна в България , съобщи Кирил Петков, с което сподели, че мисли към този момент най-вече за идващите предварителни избори. А и за локалните избори, за които изясни, че в огромните градове реформаторските сили би трябвало да се обединят.

По отношение на третия мандат, който следва да бъде даден и се чака решението на президента Румен Радев, Петков изясни позицията: Подкрепяме и не участваме, в случай че и ГЕРБ поддържат и не вземат участие.

Колкото и мандата да се раздават, хората са едни и същи. Каквато и рулетка да се върти, математиката демонстрира, че държавно управление не може да има без поддръжката на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи, изясни Петков.

Има голяма разлика сред говорене и дейности, уточни още той за държанието на ГЕРБ и даде образец с вчерашното съвещание на правната комисия, където в 20.30 минути депутатите от ГЕРБ са решили, че са прекомерно изтощени и ще чакат една седмица основният прокурор Иван Гешев да се появи при разискването на неговите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР