Специфичните за морската столица източници на шумово замърсяване, като клубове

...
Специфичните за морската столица източници на шумово замърсяване, като клубове
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 4 януари

Специфичните за морската столица източници на шумово замърсяване, като клубове и нощни заведения по крайбрежната алея, и на морска гара, останаха отвън обсега на Стратегическата карта на шума за Варна.

С литургия, благославяне на бойните флагове, шествие и обред по изваждане на кръста Варна ще означи Богоявление (Йордановден).

Общината търси разновидности спирките на градския превоз във Варна още веднъж да бъдат отдадени на концесия.

Вижте новите представителите на Община Варна в сдруженията, в които има акции

Председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров ще съставлява локалния парламент в Общото заседание на Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/. При неспособност за присъединяване в съвещанията на събранието на НСОРБ той ще бъде заместван от общинския консултант Павел Раличков, реши на днешното си съвещание Варненският общински съвет. Съветниците дадоха също единодушието си инж. Димитров да членува в Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки /НАПОС/.

Планираме построяването на нов подслон за безстопанствени кучета. На този стадий това е единствено концепция, само че ще заложим средства в идващите бюджети и ще търсим благоприятни условия за финансиране. Това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев пред медии през днешния ден.

Д-р Лидия Маринова постави клетва като общински консултант във Варна. Тя влиза в групата на ГЕРБ в Общинския съвет на мястото на доктор Христо Кьосев, шеф на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР