Специално имиджово проучване потвърждава насоките за развитие на най-голямата частна

...
Специално имиджово проучване потвърждава насоките за развитие на най-голямата частна
Коментари Харесай

Kaufland с нова работодателска кампания за бъдещи служители

Специално имиджово изследване удостоверява насоките за развиване на най-голямата частна работодателска марка у нас
От началото на месец юни Kaufland България слага началото на нова огромна работодателска акция с името Водещите й послания се  основават на основни цели, които компанията има във връзка с вътрешната просвета в организацията, изискванията за стабилно развиване и самопризнание за чиновниците, връзките в екипа, салдото сред персонален и професионален живот, опциите за здравословно съчетаване на кариера и семейство.

Под слогана „ Време е за ново начало “ Kaufland включва няколко апела към интензивно търсещите работа хора, които могат да станат част от огромното семейство на компанията. „ Отвори нова страница “, „ Започни сигурна работа “, „ Покажи на какво си кадърен “, „ Получи признанието, което заслужаваш “, „ Балансирай работа и персонален живот “, „ Съчетай кариера и семейство “, „ Радвай се на живота “ са обособените тематики на акцията, изведени от специфичен имиджов разбор на факторите, определящи избора на шеф за търсените претенденти.

Изводите са направени от представително панелно изследване, провело се онлайн в края на 2020 година и обхващащо 1030 души в 5 целеви групи - търсещи кариерни провокации възпитаници, студенти и професионалисти  в България, с друг опит и обучение. Анализът на данните сочи, че Kaufland България се подрежда на една от водещите позиции по познатост в страната, измежду всички включени компании от разнообразни браншове, включително бързо-оборотни артикули, търговия, банки, IT компании, мобилни оператори, петролни компании.

Проучването е извършено за Kaufland в няколко страни в Европа от - водеща английска организация в ръководството на данни, проучвания и разбори. Целта му е да записва усещанията и асоциациите на основните групи от претенденти за Kaufland като евентуален шеф. Нова част от панела на изследването дава данни за най-важните канали, които бъдещите чиновниците употребяват, с цел да получат информация и посредством кои от тях аплайват, както и за ролята на обществените медии и мрежи в развиването на процеса.

Търговската верига има цялостна тактика за ръководство на човешкия капитал, в която водеща е грижата за хората. Като част от огромния екип на Kaufland всеки човек получава опция за развиване в компанията, късмет за спомагателна подготовка, транспарантна противоположна връзка за своята работа и менторство. Доказателство за това е фактът, че близо 80% от всички ръководители в компанията са развили кариерния си път вътрешно, а малко над 55% от тях са в компанията повече от 3 години.

Kaufland обезпечава на своите чиновници несъмнено работно място, конкурентно заплащане и просторен пакет от обществени придобивки, който компанията непрестанно се стреми да надгражда, годишни профилактични прегледи, образования и семинари за повишение равнището на професионалните и личностни умения, обучителни стратегии, стратегии за ръководство на гении и благоприятни условия за интернационална кариера и познания в един от най-динамичните браншове.

Вече трета година Kaufland организира своя максимален план за развиване на млади гении " Управители на бъдещето ". Всяка година комерсиалната верига приема и своите дуални възпитаници, a сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на компанията. От няколко месеца Kaufland започва и поредност безвъзмездни онлайн семинари под името We Know, You Grow, които целят да срещнат от близко младежи с работата в бранша за съвременна търговия и да им дадат на практика препоръки за възстановяване на техните личностни и професионални качества.

Благодарение на сполучливите си работодателски практики три следващи години Kaufland България е сертифицирана като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. В началото на годината Kaufland България бе публично оповестена за " Препоръчан шеф " в изследване на съдружие " Общност за човешки запаси в България ", Bulgarian HR Community и To the Top Agency. Успоредно с това, компанията получи две оценки в тазгодишното издание на Employer Branding Awards на b2b Media, където беше оповестена за Employer Brand Leader на годината и завоюва I-во място в категорията „ Employer Branding Idea (in pandemic times) “ за реализирането на акциите „ АзПомагам “ и „ Разчитайте на нас “, с фокус върху своите чиновници с техните най-силни качества. Отново за акцията „ Разчитайте на нас “ Kaufland получи отличие във връзка с своята работодателска политика от BAPRA Bright Awards 2021. В изследването на ManpowerGroup България, провело се в интервала февруари – април 2021 година за упованията, потребностите и настройките на младите гении към фирмите в страната, Kaufland се подреди измежду най-предпочитаните от студентите работодатели у нас.

Повече за „ Време е за ново начало “ можете да видите на.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР