Специално фитнес меню е един от козовете в подготовката на

...
Специално фитнес меню е един от козовете в подготовката на
Коментари Харесай

Салатена диета праща „златните момичета“ на върха

Специално фитнес меню е един от козовете в подготовката на гимнастичките от ансамбъла за спечелването на златните медали на олимпиадата в Токио. Грациите стартират своята диета още от февруари.

За да са в съвършена форма за игрите, гимнастичките ни залагат на здравословна и богата на макро- и микронутриенти храна. В нея доминират салатите. Все отново има и пилешко месо и риба. " Златните девойки " се доверяват на софийска компания, която всеки ден им доставя особено квалифицирано меню. То е друго за всяка една от тях съгласно потребностите й. Пакетите включват всичко належащо за три хранения на гимнастичките.

Момичетата на Весела Димитрова съблюдават диетата от февруари до заминаването си за Япония. Получават менютата си даже по време на лагера им край морето напролет. По време на игрите гимнастичките се хранеха в заведенията за хранене на олимпийското село. Там също имаше разнородни менюта съгласно потребностите на другите спортисти. Освен грациите от ансамбъла на същата диета залага и Боряна Калейн. Тя приключи на пето място в самостоятелната конкуренция в Токио. Катрин Тасева се доверява на определен от нея човек, който настрана й приготвя нужното фитнес меню.

Момичетата нарушиха част от диетата си на връщане към България, откакто завоюваха златните медали в Токио. Направиха го с благословията на президента на федерацията Илиана Раева. Именно тя ги подкани да изпият по чаша шампанско в чест на успеха, като подвигна специфичен тост в тяхна чест в самолета.

" Никога до момента България в художествената гимнастика във витрината си не е имала златен орден - сподели разчувстваната Раева. - Направихте го безапелационно. Пет години бяхте най-хубавите, по разнообразни стечения на събитията не взимахте първото място. И аз всякога споделях на Весето: " Спокойно, олимпийският златен орден е наш ". Искам да ви кажа, че доста се гордея с всички, сигурна съм, че всички българи са доста горди с вас. Ще останете вечно в историята, доста ви обичам. Бъдете живи и здрави! За българската художествена гимнастика! " - разчувствана бе Илиана.

 Момичетата рядко си разрешават волности в режима

Момичетата рядко си разрешават волности в режима
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР