Германското правителство определи като погрешно приемането в Грузия на спорния

...
Германското правителство определи като погрешно приемането в Грузия на спорния
Коментари Харесай

Германия за закона за чуждестранните агенти: Грузия се отдалечава от членството в ЕС

Г ерманското държавно управление дефинира като неправилно приемането в Грузия на противоречивия закон ограничение на задграничното въздействие върху гражданското общество и изрази вяра, че държавното управление в Тбилиси ще промени позицията си , съобщи ДПА.

„ Припомняме на грузинското държавно управление ангажимета му от 2023 година да отдръпна абсолютно този закон “, съобщи през днешния ден в Берлин заместител държавният представител Волфганг Бюхнер. „ Споделяме загрижеността, че с този закон грузинското държавно управление се отдалечава от курса си към участие в Европейски Съюз “, добави той.

Georgia, the next target for Globalist orchestrated insurrection, regime change and coup d’etat

It’s amazing, Germany want democracy for Georgia but is trying to ban the AFD Party as it surges in the polls
— Nick K (@nickkeca)
Грузия има статут на кандидат-член в Европейски Съюз от края на предходната година. Въпреки продължаващите от седмици всеобщи митинги, ръководещото болшинство на партия „ Грузинска фантазия “ през вчерашния ден утвърди противоречивия закон, който изисква финансираните от чужбина организации да се записват като „ задгранични сътрудници “.

Бюхнер акцентира, че немското държавно управление продължава да поддържа Грузия по пътя ѝ към Европейския съюз. „ Все още одобряваме този път за отворен. Все отново той е привързан с доста ясни условия, които всеки претендент би трябвало да извърши. Няма да има отстъпки по този път. От Грузия зависи да поеме по този път, само че той изисква ясни промени и съблюдаване на общите полезности “, добави той.

Вижте повече в нашата изложба: 

* Във видеото: 

 Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР