Специални гости на тържественото първо заседание на парламента ще бъдат

...
Специални гости на тържественото първо заседание на парламента ще бъдат
Коментари Харесай

Цвета Караянчева и Михаил Миков за перспективите пред новия парламент

Специални посетители на тържественото първо съвещание на Народното събрание ще бъдат и всички някогашни ръководители на Народното събрание. Преди да заемат местата си в формалните ложи, в специфичното студио на bTV гостуваха ръководителят на 44-я парламент Цвета Караянчева и ръководителят на 42-то Народно заседание Михаил Миков.

„ Ще ми бъде забавно да проследя от друга позиция какво се случва в Народното събрание “, съобщи Караянчева, която се надява, че новият парламент няма да повтори дейностите на предходния, който одобри единствено „ един неблаговиден Избирателен кодекс “.

„ Надявам се, че Има Такъв Народ няма да понижат броя на парламентарните комисии, както съобщи, че желаят да създадат “, сподели Караянчева.

„ Това е значим ден за парламентаризма “, означи Миков, съгласно който българските жители към този момент са изтощени, „ политическата обстановка е комплицирана “ и ниската изборна интензивност е показателна за връзките на българите.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Надявам се Има Такъв Народ да проведат диалог с всички политически сили в Народното събрание. Това не е шоу, би трябвало да спрат да четат от ауоткюто “, съобщи Караянчева, само че сподели, че не се надява да това да стане и Има Такъв Народ да преодолеят „ високомерието си “, като даде за образец служилото се в предходния парламент.

Според Михаил Миков обаче има евентуално за дясно ръководство, защото спечелилите са „ десни и ще намерят допирни точки с останалите в десницата “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР