Специализираният наказателен съд ще заседава в четвъртък, 17 септември, по

...
Специализираният наказателен съд ще заседава в четвъртък, 17 септември, по
Коментари Харесай

Разпитват свидетели по делото Сарафово

Специализираният углавен съд ще заседава в четвъртък, 17 септември, по за атентата на летище " Сарафово ", заяви БГНЕС.
Двама очевидци са призовани в правосъдна зала в четвъртък.
 Пледоариите по делото Сарафово са на 17 септември Пледоариите по делото " Сарафово " са на 17 септември
За 17 септември са планувани пледоариите по делото за атентата на летище " Сарафово ". Това разгласи в Дупница основният прокурор Иван Гешев....
По делото са двама чужденци, които се търсят в ШИС по канала на Интерпол с алена бюлетина.
„ Ако по някаква причина в хода на съвещанието правосъдното разследване завърши и се даде ход на правосъдни прения, ще бъдете известени навреме. За момента такива данни няма ”, обявиха от пресцентъра на съда през седмицата откакто дни по-рано основният прокурор Иван Гешев сподели, че делото е завършило всъщност на първа инстанция и предстоят пледоарии, а по-късно присъда. „ Надявам се да има правдивост “, сподели още основният прокурор в коментар от Дупница преди две седмици.
На 18 юли 2012 година рейс с израелски туристи, които току- що бяха кацнали на летище " Сарафово " в Бургас, стана цел на терористична офанзива. При кървавата баня починаха петима израелски жители, водачът на рейса български жител, и причинителят на. Ранени бяха близо 40 души.
На 15 юли 2016 година на съд бяха предадени Мелиад Фарах – австралийски и ливански жител, и Хасан Ел Хадж Хасан с канадско и ливанско поданство. Те са упрекнати в помагачество към тероризъм. Съобщено бе, че двамата обвинени са оповестени за интернационално търсене в ШИС по канала на Интерпол с алена бюлетина. В началото на 2018 година делото стартира всъщност.
 В Спецсъда продължава делото Сарафово В Спецсъда продължава делото " Сарафово "
Специализираният съд ще заседава на 12 септември по делото за атентата на летище " Сарафово ", съобщи БГНЕС. Подсъдими по него са Мелиад...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР