Специализирани екипи от Българската армия унищожиха , открити в различни

...
Специализирани екипи от Българската армия унищожиха , открити в различни
Коментари Харесай

Военнослужещи обезвредиха боеприпаси в Пловдивско и Смолянско

Специализирани екипи от Българската войска унищожиха, открити в разнообразни обитаеми места в страната, оповестиха от Министерство на защитата.
Специализиран екип от Сухопътните войски беше задействан през днешния ден със задача да разузнае и обезвреди арсенал, открит в село Златосел, област Пловдив. Силно корозиралият железен предмет е открит към 11.30 ч. при изкопни работи. Военнослужещите от 91-ви инженерен батальон в Пловдив, под управлението на капитан Стоян Атанасов, направиха разузнаване на място, при което е открито, че това е ръчна граната със запалка. Боеприпасът е превозен в регион отвън обитаемото място и при съблюдаване на всички ограничения за сигурност е погубен.
 Заради граната отделиха регион до жилищен блок в Хасково Заради граната отделиха регион до жилищен блок в Хасково
Полиция отдели региона към жилищен блок в Хасково поради граната, заяви Нова телевизия. Боеприпасът е бил открит инцидентно нощес межд...
По-рано същия ден профилиран екип от авиобаза Крумово от състава на Военновъздушните сили направиха разузнаване, превозване и заличаване на две ръчни гранати, открити в Мадан, област Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР