Специализираната прокуратура обвини трима души за участие в престъпна група

...
Специализираната прокуратура обвини трима души за участие в престъпна група
Коментари Харесай

Трима в ареста – пращали борчета за секс в Дубай

Специализираната прокуратура упрекна трима души за присъединяване в незаконна група за набиране и трафик в чужбина на мъже за полова употреба, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

В хода на следствието е станало ясно, че групата от 2018 година набирала момчета и млади мъже сред 14 година и 24 година – най-вече спортисти от школи по битка и с невисок обществен статус.

В обществените мрежи им се обещавали високи хонорари, като следвала покана в първокласно жилище и снимане на видеоклип с порноградско наличие.

Така жертвите били държани в послушание до момента в който бъдат превозени зад граница - съгласно събраните до момента доказателства в Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай (ОАЕ). Там те били предлагани в уеб сайтове за запознанства.

Разследването е почнало през 2020 година и на 28 април тази година групата е била разрушена след арести в София, Сливен и Тетевен. На 7 адреса са открити и конфискувани компютри, преносими компютри, телефони, електронни носители на информация, бележници с имена и суми, документи за парични преводи, албуми с еротични фотоси и диапозитиви, контракти за наеми и други

На тримата арестувани ще се желае непрекъснат арест.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР