Специализираната операция по премахване на палатковия лагер на кръстовището на

...
Специализираната операция по премахване на палатковия лагер на кръстовището на
Коментари Харесай

Пияни и криминални изловени на протеста в Пловдив

Специализираната интервенция по унищожаване на палатковия лагер на кръстовището на булевардите „ Шести септември ” и „ Цар Борис Трети ” в Пловдив е почнала към 4.30 часа тази заран. Установени са 37 лица, като на всички са формирани актове за предотвратяване на придвижването по пътното платно.

„ Шест от тях са открити с приложимост на алкохол от 0.80 до 2.51, а други шест са с престъпни прояви за обири и стопански закононарушения ”, заяви пред нова телевизия комисар Виктор Празов от локалната полиция.

Той бе безапелационен, че не е използвана физическа мощ от страна на полицията. Протестиращите даже показали схващане и съдействали на органите на реда.

„ След 23 часа са получени десетки сигнали на тел. 112. Най-фрапиращият случай е на жена, която е опитвала да закара детето си до Спешна помощ, само че е била възпрепятствана от протестиращите ”, съобщи той.

„ Към този миг кръстовището е освободено. Нямаме арестувани и отведени в районните ръководства в Пловдив лица от палатковия лагер ”, уточни Празов.

Пловдивската полиция няма информация нито за подготовка на нов митинг, нито за провокации. Празов отхвърли да е задържана представителка на придвижването „ БОЕЦ ”. В полицията е постъпил сигнал, след който жена с душевен отклонения е настанена за лекуване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР