Специализирана зона, видео послания от най-актуалните инфлуенсъри и ценни съвети

...
Специализирана зона, видео послания от най-актуалните инфлуенсъри и ценни съвети
Коментари Харесай

TEEN BOOM FEST започна мащабна кампания срещу райския газ, популярен сред младите

Специализирана зона, видео послания от най-актуалните инфлуенсъри и скъпи препоръки от експерти ще чакат деца и родители в двата фестивални дни – 20 и 21 август на Морска гара – Бургас.

Третото издание на най-успешния юношески конгрес в страната - TEEN BOOM FEST стартира огромна акция против модерния опиум – божествен газ, който е все по-популярен измежду младите в България. В медицината веществото се ползва, като анестезия, само че измежду младежите се употребява само за забавление.

Специализирана зона с присъединяване на Местната комисия за противообществените прояви при малолетните и малолетните ще бъде обособена във фестивалната зона, по време на двудневното събитие, което ще се организира на 20 и 21 август /събота и неделя/, в пространството на Морска гара- Бургас.

Най-актуалните влогъри, инфлуенсъри, артисти, артисти и спортисти, които са част от проявата застават зад концепцията. Любими Tik Tok звезди и известни лица от мрежата ще приготвят видео обръщения, които да се популяризират измежду техните почитатели в обществените платформи, които наброяват стотици хиляди.

На място в обособения ъгъл за предварителна защита подготвени екипи от МКБППМН ще посрещат деца и родители. Те ще коментират за страничните резултати и рисковото въздействие на модерния опиум. По думите на експертите множеството рискове са свързани освен със самия резултат от газа, а и с метода на приложимост, тъй като при чести вдишвания може да докара до злокачествена анемия и парализа.

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти, само че това не е единствено демонстрация за развлечение, а събитие с идея и послания. През своите две сполучливи издания фестивала насочи прожекторите към най-актуалните тематики измежду подрастващите –опасностите в обществените мрежи, предварителна защита против алкохола, експанзията, насилието,

Първият TEEN BOOM FEST се осъществя през 2020 година. Проявата има зад тила си две сполучливи издания, събирайки над 20 000 души аудитория, което я трансформира в платформа – магнит за младото потомство сред 8 - 25години и техните фамилии.

TEEN BOOM FEST се провежда от Община Бургас.

Ексклузивен медиен сътрудник на събитието е THE VOICE BULGARIA.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР