Специализирана полицейска операция се провежда от рано тази сутрин в

...
Специализирана полицейска операция се провежда от рано тази сутрин в
Коментари Харесай

МВР- министърът за акцията в Казанлък и Гурково: Няма да продължава това някои хора да са над закона

Специализирана полицейска интервенция се организира от рано тази заран в Казанлък и Гурково. Целият град е цялостен с полиция. На място са и чиновници на Специализирания отряд за битка с тероризма и Жандармерията.
На място дойде и вътрешният министър Иван Демерджиев. Той удостовери, че акцията в Гурково е обвързвана със стрелбата в града, само че и освен. Целта на акцията е предварителна защита, оповестяват от Българска национална телевизия.

Оттук нататък ще следват доста сходни акции във връзка с престъпни групи в региона и ще продължат, до момента в който те приключат с противозаконната си активност. Няма да продължава това някои хора да са над закона, сподели министърът.

" Нека тези лица да чакат полиция, само че не тази полиция, която са сложили на колене и считат, че им служи, а полиция, която ще ги сложи там, където заслужават. Причината за тази интервенция и други, които ще последват, е такава. Причината да съм тук е обръщение към тези хора и към тези хора на територията на страната. Свърши времето на безвластие към тях. Това се случва от последните години и желаеме да сложим завършек на това нещо ", сподели Демерджиев.

По думите му няма арестуван за стрелбата в Гурково.

В хода на профилираната полицейска интервенция все още няма арестувани. Има тествани 80 МПС-та и 136 лица. Съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за открити административни нарушавания, връчени са 90 електронни фиша, формирано е 1 досъдебно произвеждане. Извършени са инспекции на търговски обекти, къщи за посетители и други.

За злополуката на Околовръстното Демерджиев сподели, че моли прокуратурата да даде на медиите детайлности по делото. Заяви, че в Министерство на вътрешните работи доста добре си знаят пълномощията, само че в тази ситуация са били подведени от страна на прокуратурата без да посочи какво има поради.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР