Специалисти от испански център за оптимизиране на здравето, както самите

...
Специалисти от испански център за оптимизиране на здравето, както самите
Коментари Харесай

Разкриха голяма тайна на Любо Пенев

Специалисти от испански център " за усъвършенстване на здравето ", както самите те се разказват, разкриха, че работят с футболистите на ЦСКА 1948. Куро Пинеда, Виктор Уго, Пабло Гомес и Карлос Лара са пристигнали в клуба при започване на месец октомври, с цел да оказват помощ на Любослав Пенев и щаба му да опазят играчите си от травми, а самият той показа след успеха с 2:0 над Спартак (Варна), че е тайна по какъв начин съумява да резервира играчите си здрави. 

" Първата стъпка в процеса на усъвършенстване на успеваемостта е да се проучват футболисти. За да направи това, нашият екип, формиран от физиотерапевти, постуролози, лекари, диетолози и други употребява разнообразни принадлежности за разбор и програмиране ", пишат от испанския екип в обществените мрежи под видео с играчите на " алените ".

" В продължение на една година ще проучваме и ще упражняваме лечебно деяние върху всички играчи, с цел да усъвършенстваме тяхното здраве и това да се отрази на спортните им достижения ", разкриват още от здравния център. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР