Футболистите на Ботев вдигнаха спечелена Купа на България от терасата

...
Футболистите на Ботев вдигнаха спечелена Купа на България от терасата
Коментари Харесай

Ботев я показа пред хиляди бултраси в центъра на Пловдив! СНИМКИ

Футболистите на Ботев подвигнаха извоювана Купа на България от терасата на Общината пред хиляди бултраси. Феновете потеглиха на шествието със своите любимци от Колежа малко след 18:00 часа, като дойде на място към 19:12 часа. Капитаните на Ботев Ивелин Попов и Лъчо Балтанов и треньорът им Керкез бяха в кабрио и дружно с купата предвождаха шествието, съобщи

Футболистите бяха посрещнати от кмета на Пловдив Костадин Димитров, който ги поздрави за извоюваната Купа, а по-късно те подвигнаха трофея от терасата на Общината. 

" Горд съм да посрещна купата в Община Пловдив! Благодаря на индивида, който оказва помощ на тима и на футболистите. Благодаря на почитателите, поради които футболистите играят и на цялостен Пловдив,че нямаше една неприятна дума. Благодаря и на тези над 10 000 души, които отидоха до столицата, с цел да поддържат тима на Ботев ", съобщи кмета на Пловдив. 

Костадин Димитров подари на капитана на тима Ивелин Попов - Златен ритон. 

Междувременно фонтанът пред Общината беше обагрен.

в жълто в чест на спечелването на купата. Фенове са пуснали жълта багра във фонтаните, като водата ще бъде оцветена в цвета на клуба, когато шествието дойде.

По-рано шествието на почитателите мина през бул. „ Източен “, бул. „ Княгиня Мария Луиза “, ул. „ Гладстон “, ул. „ Преслав “, ул. „ Дондуков “. 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР