Специалистът в областта на тунинга на автомобили с марката Porsche разпространи първата

...
Специалистът в областта на тунинга на
автомобили с марката Porsche разпространи
първата
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: TECHART вади тежката артилерия

Специалистът в региона на модификацията на автомобили с марката Porsche разпространи първата информация за новостите, които ще показа на щанда си на международното ревю в Женева в началото на идващия месец.

Основният акцент от TECHART на женевското изложение ще бъде новата стратегия на компанията за доработка на Porsche Panamera Sport Turismo, като тя ще бъде демонстрирана с помощта на неповторима версия GrandGT »Supreme«. От тунинг компанията разясняват, че в автомобила са съчетани по върхов начин спортното и първокласното, като за постигането на това те разчитат на уникален нов екстериорен пакет, 22-цолови TECHART Formula IV джанти, спортна изпускателна система, за направата на която са използвани исполин и въглерод, ексклузивно Racing Green цветово решение на външността и други.

По отношение на интериора на GrandGT »Supreme«, дизайнерите на TECHART са извършили истинско знамение, тапицирайки всички повърхности с естествена кожа, като единственото изключение е изпълнението на пода, в което обаче също има елементи от кожа.

TECHART GrandGT »Supreme« ще бъде демонстриран и с доработен задвижващ елемент, максималната мощ на който доближава 640 конски сили, а въртящият миг 900 Нм. Въпреки внушителните си габарити и тегло, извънредното комби е в състояние да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за скромните 3.4 секунди, а границата от 200 км/ч “пада ” единствено за 8.3 секунди.

От TECHART дават обещание също по този начин, че на салона в Женева ще бъдат показани и нови възможности за доработка на Porsche 911 GT3, Macan и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР