Специалистът в областта на доработката на автомобили Rolls-Royce- Spofec, анонсира новия си

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили Rolls-Royce- Spofec, анонсира новия
си
Коментари Харесай

SPOFEC предозиране за Rolls-Royce Dawn

Специалистът в региона на доработката на коли Rolls-Royce- Spofec, анонсира новия си пакет Overdose за модела Dawn, който ще бъде произведен в лимитирана серия от само осем екземпляра.

SPOFEC OVERDOSE widebody екстериорният пакет за Rolls-Royce Dawn е изпълнен с карбонови екстериорни раздувки, внушителни специално създадени за модификацията 22-цолови джанти, изменена система за регулиране на окачването, карбон-керамични спирачни дискове и други.

От Spofec са поработили и по задвижващия агрегат на Dawn, вследствие на което V12 агрегатът генерира оптималната мощност от 686 конски сили и оптимален въртящ момент от 980 Нм, и е в положение да ускори внушителния автомобил от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди. Максималната му скорост на движение е електронно лимитирана на 250 км/ч.

За интериора на първокласната флагманска доработка, която е с 13 сантиметра по-широка от ориганала, от Spofec са предвидили композиция от висококачествена естествена кожа и дърво, Alcantara, карбонови апликация и други, както и богат набор цветови разновидности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР